Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

 Hirschkalb Sudety

ID: 39
Република Чешка II.2 (Позиција 5)
444 567 842
Лого на тимот
Клубско знаменце
Клубот не дава знаменце на противниците без свое знаменце
Генерален спонзор
Јачина на тимот
Голман 239
Одбрана 206
Напад 227
Шутирање 202
Вкупно 219

2434

568.00

29/13

6

Pеклами


Hirschkalb Sudety
Тимски ИД 39
Име на менаџерот Развивач во живо Mazakis
Држава Република Чешка Република Чешка
Регион Ústecký kraj
Воспоставен 2013-05-27 (Сезона 1)
Лига Република Чешка II.2 (Позиција 5)
Име на арената Markéta (20000)
Вебстрана на тимот ---


Најнови трофеи

Неодамна собрани знаменца

Најнови соопштенија за јавноста
Нема настани во јавноста...
Дрес на тимот
Голмански дрес


Медиумски спонзор
Акција