Време:

Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1292 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

 Tepava Utd

ID: 16505
Бугарија I.1 (Позиција 4)
276 925 397
Лого на тимот
Клубско знаменце
Клубот дава знаменце на сите противници
Генерален спонзор
Јачина на тимот
Голман 343
Одбрана 175
Напад 216
Шутирање 138
Вкупно 218

2423

579.19

21/17

1

Pеклами


Tepava Utd
Тимски ИД 16505
Име на менаџерот Преведувач lars74
Држава Бугарија Бугарија
Регион Sofia
Воспоставен 2013-05-27 (Сезона 1)
Лига Бугарија I.1 (Позиција 4)
Име на арената Tepava Hall (20000)
Вебстрана на тимот ---


Најнови трофеи

Неодамна собрани знаменца

Најнови соопштенија за јавноста
Нема настани во јавноста...
Дрес на тимот
Голмански дрес


Медиумски спонзор
Акција