Čas:

Komunikacija
Public account
  PRO Cona
1330 kreditov
Kupi kredit
Ste v javnem računu. Če bi radi igrali igro ali se vključili v razpravo, se morate prijaviti. Če ste nov uporabnik, se morate najprej registrirati.

  Sporočila za javnost: I.1 (Finska)

903 572 643
Država: Liga:

Finska Rai Chu† - Tahmeaa peliä... päiväys: 29.1.2015

Pelit ovat sujuneet tahmeasti, varsinkin 4 viimeistä peliä ovat olleet varsinaisia katastrofeja.

Joukkueen nuorennus on näkynyt peleissä ja tällä hetkellä on vaarana joutua ulos pudotuspeleistä ja myös pudota kakkosdivariin.

Eniten tarvetta on joukkueelle heittävälle takamiehelle: Juhani Murtoo:a on ikävä :-). Suunnitteilla on kuitenkin oheistilojen päivitystä, mm. hallintokeskuksen päivittämistä tasolle 15, jonka budjetti on muhkeat 197,4M.
Tällä hetkellä SUURIA pelaajainvestointeja ei ole varaa tehdä, eikä talous anna myöten mihinkään ylimääräiseen säätämiseen, joten joudun tyytymään siihen mitä on ja mitä akatemiasta irti saadaan. (Junioreja varmaankin hankin vielä, mutta ne ei auta joukkueen ratkaisupeleissä.)

Tällä hetkellä keskitytään siihen, että pysyittäisiin ykkösdivarissa, mutta kakkosdivariin putoaminen ei mikään katastrofi ole: Pystyisin keskittymään paremmin pelaajiini ja joukkueen kokonaisuuden nostamiseen. Tietenkin se näkyisi budjetissa pienenpina viikkotuloina, mutta pystyn kuitenkin kompensoimaan tulojani suuremmalla hallintokeskuksen tasolla ja pelaajien myynneillä.

22 peliä on vielä jäljellä, joten en vielä heitä kirvestä kaivoon, mutta näyttäisi siltä, että tämä kausi tulee olemaan huonoin kausi joukkueelleni. Pientä lohtua tuo Kansallisen cupin jaettu viides sija, joka antoi mahdollisuuden CWC peleihin.

Että sellaista avautumista. :-D


Edinstveni pogledi: 23
Ocena sporočila za javnost: Slabo - Običajen - Odlično
Ta možnost je del PRO paketa!      

Opcija za izdajo sporočila za javnost

Kot lastnik PRO paketa imate možnost izdaje izjave za javnost o klubskih dogodkih. Tu je mesto za objavo klubskih ambicij, komantarjev na preteklo tekmo, ali za izjavo pred pomembno tekmo. Izjave za javnost si lahko ogledajo in komentirajo ostali uporabniki, ki imajo tudi možnost komentiranja vaše izjave.