Time:

Communication
Public account
  PRO Zone
1330 credits
Buy credits
You are in the public account. If you want to play the game or join in the discussion, you have to log in. If you are a new user, you must register first.

  Press releases: I.1 (Finland)

904,982,968
Country: League:

Finland Rai Chu† - Tahmeaa peliä... päiväys: 29.1.2015

Pelit ovat sujuneet tahmeasti, varsinkin 4 viimeistä peliä ovat olleet varsinaisia katastrofeja.

Joukkueen nuorennus on näkynyt peleissä ja tällä hetkellä on vaarana joutua ulos pudotuspeleistä ja myös pudota kakkosdivariin.

Eniten tarvetta on joukkueelle heittävälle takamiehelle: Juhani Murtoo:a on ikävä :-). Suunnitteilla on kuitenkin oheistilojen päivitystä, mm. hallintokeskuksen päivittämistä tasolle 15, jonka budjetti on muhkeat 197,4M.
Tällä hetkellä SUURIA pelaajainvestointeja ei ole varaa tehdä, eikä talous anna myöten mihinkään ylimääräiseen säätämiseen, joten joudun tyytymään siihen mitä on ja mitä akatemiasta irti saadaan. (Junioreja varmaankin hankin vielä, mutta ne ei auta joukkueen ratkaisupeleissä.)

Tällä hetkellä keskitytään siihen, että pysyittäisiin ykkösdivarissa, mutta kakkosdivariin putoaminen ei mikään katastrofi ole: Pystyisin keskittymään paremmin pelaajiini ja joukkueen kokonaisuuden nostamiseen. Tietenkin se näkyisi budjetissa pienenpina viikkotuloina, mutta pystyn kuitenkin kompensoimaan tulojani suuremmalla hallintokeskuksen tasolla ja pelaajien myynneillä.

22 peliä on vielä jäljellä, joten en vielä heitä kirvestä kaivoon, mutta näyttäisi siltä, että tämä kausi tulee olemaan huonoin kausi joukkueelleni. Pientä lohtua tuo Kansallisen cupin jaettu viides sija, joka antoi mahdollisuuden CWC peleihin.

Että sellaista avautumista. :-D


Unique views: 23
Press release rating: Poor - Normal - Excellent
This feature is part of the PRO pack!      

The option to issue press releases

As a PRO pack owner you have the option to issue press releases about the happenings in your club. This is your place to publish the team's ambitions, to comment on yesterday's match or make a statement before an important match. Press releases may be viewed and rated by other users, who also have the option to respond with a press release of their own.